A spanyol bajnoki forduló utolsó, hétfő esti meccsén gurított egy szépet Forlán, ezt és még két mexikói gólt mutatok most, kiegészítve a tegnapi összefoglalót.

(törölt videó)

Az Atlético Madridban tehát kezdett Forlán és Godín, míg az RCD Mallorcanál Chori Castro a kispadról állt be már a 25. percben Víctor helyére, de nem tudott segíteni az idegeben hagyományosan rém gyenge vendégcsapaton, 3-0 lett a vége.

Mexikóban viszont két uruguayi gól is született a hétvégi fordulóban. Az egy héttel ezelőtt két góllal debütált Bueno ismét betalált a Queretaro FC színeiben, de csapata megint nem tudott győzni, nézzük, hogy alakult ez a meccs!



Közben egy másik új igazolás, az 1998-tól 2005-ig Spanyolországban, azóta pedig Mexikóban légióskodó Nicolás Olivera is megszerezte első gólját a Club América színeiben, ahol amúgy Vicente Sánchezzel játszik együtt. Hatalmas és nagyon fontos dugó volt, ezzel mentette 2-2-re a meccset a vendégeknek a 92. percben – érdemes megnézni a videóban 6:15-nél, így kilőni ballal a ficakot, nem mindennap látunk hasonlót!

(törölt videó)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AkovácsApéter 2011.01.20. 13:04:30

Bueno volt az, akitől sokkal többet vártam, amikor a Penarolból Európába jött. Egyáltalán, azt hittem, ő lesz az új Bengoechea. Azért jó látni, hogy még nem tűnt el teljesen a süllyesztőben.
süti beállítások módosítása