Nagyon hasít a Global, az UEFA-kupa is megvan már kigyűjtve szépen egy lapon, ahogy kell. Ez azért jó, mert nem nekem kell összebányásznom a rojadirectáról, ha meg akarom nézni, mi történt, aztán még külön az összeállításokat az uefáról és összevetni a kettőt. Tiszta haszon.

Így legalább foglalkozhatok itt a könnyedebb témákkal, a tegnapi bejegyzés az Ajax-Marseille meccs alatt átélt audiovizuális orgazmusról szólt implicite, ma ráteszek még egy lapáttal, tessék megnézni ezt itt:

 

 

Ilyen a hangulata egy montevideói örökrangadónak, szavakkal egyszerűen leírhatatlan. Itt a meccs jegyzőkönyve:

NacionalPenarol 31 (21)
2003. április 2., Montevideo, Centenario stadion, 60 000 néző. Vezette: Gustavo Méndez (asszisztensek: Sacarelo és Braga).
Nacional: Gustavo Munúa – Angbwa Benoit, Alejandro Lembo, Fernando Machado, Daniel Leites – Gustavo Méndez (Sebastián Eguren, 74.), Marco Vanzini, Oscar Javier Morales, Horacio Peralta (Diego Scotti, 57.) – Gabriel Alvez, Sebastián Abreu (Marcelo Guerrero, 88.). Edző: Daniel Carreno.
Penarol: Adrián Berbia – Danilo Turcios, Joe Bizera, Marcelo De Souza, Alejandro Lago – Fabián Césaro, Nicolás Rotundo (Gabriel Cedrés, 73.), Antonio Pacheco, Pablo Bengoechea (Fabián Estoyanoff, 65.) – Carlos Bueno, Diego Emanuele (Fabián Canobbio, 46.). Edző: Diego Aguirre.
Gólszerzők: Sebastián Abreu (19., 76.), Horacio Peralta (21.), ill. Pablo Bengoechea (26. - 11-esből).

Micsoda nevek! Eddig bűnös módon elhanyagoltam a hazai bajnokságot, csak néhány odavetett mondatban emlékeztem meg róla, de ígérem, innentől jobban fogok figyelni az uruguayi bajnoki fordulókra is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása