Maxi Pereira tegnap este bejutott a portugál ligakupa döntőjébe és talán nem kiabálom el ha azt mondom, hogy a Benfica–Sporting lisszaboni szuperrangadó, amelyet Maxi végigjátszott (egy sárga lap is került a neve mellé) az előrehozott döntő volt – a tényleges finálét a Benfica a Nacional–Pacos Ferreira meccs győztesével vívja majd.



Forlán eközben ott folytatta, ahol hétvégén Sevillában abbahagyta: gyönyörű gólpasszt adott, ezúttal jobb lábbal ívelt tökéletesen a csereként beállt brazil Elías fejére, aki így don Diegónak köszönheti első spanyolországi gólját.

(törölt videó) 

A Getafe vezető gólja a mérkőzés legelején viszont a másik Diego, Godín combján megpattanva került a hálóba.

(törölt videó)

Áttérve egy másik kontinensre, a Libertadores-kupában a mexikói América CF 1-0-ra legyőzte a brazil Fluminensét, Nicolás Olivera és Vicente Sánchez kezdőként lépett pályára a hazaiaknál a híres-neves Azteca stadionban. Ugyanebben a csoportban a montevideói Nacional hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett az Argentinos Juniors ellenében.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AkovácsApéter 2011.03.03. 18:56:07

Attól tartok, a Nacionalnak annyi...

mkmax 2011.03.04. 13:25:16

@AkovácsApéter: Ráadásul egy ilyen borzasztó buta góllal kikapni, ezek arsenali mélységek :/

www.101greatgoals.com/videodisplay/nacional-montevideo-argentinos-juniors-8653153/
süti beállítások módosítása