Uruguayi trófeának örülhetünk tegnap este óta, a Benfica ugyanis Maxi Pereirával a soraiban megnyerte a portugál ligakupát, a döntőben 2-1-re legyőzve a Pacos Ferreira együttesét.

 

 

Az összefoglaló első percében látszik, hogy éppen az uruguayi jobbhátvéd szabálytalansága után tizenegyeshez jutott az ellenfél, amit azonban Moreira kapus bravúrral védeni tudott. A brazil válogatott középhátvéd, Luisão még egy öngóllal tette szorosabbá az eredményt, de a győzelem nem lehetett kétséges.

 


Benfica-Pacos Ferreira 2-1 (2-0)
2011. április 23., Coimbra, Esdadio Cidade de Coimbra, vezette: Pedro Porença.
Benfica: Moreira - Maxi Pereira, Luisão, Jardel, Fábio Coentrão - Aimar (Felipe Menezes, 90.), Carlos Martins (César Peixoto, 61.), Javi García - F. Jara, Ó. Cardozo, Saviola (Airton, 68.). Edző: Jorge Jesus.
Pacos Ferreira: Cássio - Baiano, Ozéia, Javier Cohene, Maykon - Leonel Olímpio, André Leão (Filipe Anunciação, 79.), David Simão (Nélson Oliveira, 75.), Manuel José (Rui Caetano, 71.) - Rondon, Pizzi. Edző: Rui Vitória.
Gólszerző: F. Jara (17.), Javi García (43.), ill. Luisão (51. - öngól).
Sárga lap: Maxi Pereira, Luisão, ill. Cássio, Maykon, Leonel Olímpio.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása