Szokás szerint eseménydúsra sikerült a hétvége, nézzük is a főbb érdekességeket! A manapság Cristiano Ronaldóval nyilatkozatpárbajozó Walter Pandiani gólt fejelt honfitársa, Gustavo Munúa kapujába a Levante ellen idegenben, íme.



 

 

Az egyik görögországi légiós, Sergio Leal is betalált az AEK Athén ellen, mégpedig 11-esből – a támadó az 53. percben állt be csereként a lett csatárlegenda, Maris Verpakovskis helyére, de a pontszerzés még emberelőnyben sem jött össze az Ergotelisznek, 2-3 lett a vége.

(törölt videó) 

A harmadik gól jóval távolabb, Mexikóban esett, Vicente Sánchez fontos találatot ért el hazai pályán a Toluca ellen, vastagon kivéve a részét 4-3-as győzelemből.



 

 

Az Atlético Madrid–Sevilla FC meccs egészen látványosra és izgalmasra sikerült, Diego Forlán szenzációs balos beadását az ifjú Koke fejelte be, öröm nézni, ahogy a többi gólt is.

(törölt videó)

Angliában Luis Suárez „alkotott”: a Liverpool ugyan vereséget szenvedett Londonban a West Ham otthonában, de a Vörösök egyetlen gólját Luisito hozta össze, az érkező Glen Johnsonnak már csak be kellett pöckölnie a labdát a kapuba.


(törölt videó)

Franciaországból is akad mutatnivaló, a Toulouse FC fiatal védője, Adrián Gunino sajnos öngólt vétett a PSG ellen Párizsban – a jelenlegi egyetlen francia légiósunk ezzel együtt nem nyújtott rossz teljesítményt és 22 évesen stabil kezdő a Ligue 1-ben, ami azért nagy szám!


 

Hogy a krónika teljes legyen megemlítem, hogy Joe Bizera a Maccabi Petah Tikva színeiben piros lapot kapott a 90. percben, miután csapata egyenlített Haifában a helyi Hapoel ellen. Holnap mutatom a táblázatot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása