Három gólt tudok mutatni a Bajnokok Ligája és az Európa Liga eheti selejtezőiből, Nacho González, Pablo García és Gonzalo García is eredményes volt a nemzetközi színtéren.

A korábban portréban bemutatott Nacho González a BL-selejtezőben alkotott maradandót: új csapata, a Standard Liége hazai pályán vesztésre állt az FC Zürich ellen, amikor a 84. percben beállt csereként és egy szép fejessel 1-1-re mentette a meccset.

(törölt videó)
 

Remélem, Belgiumban végre megtalálja a számítását az európai légiósként eddig csak vergődő irányító. Pablo Garcíának nincs ilyen gondja, évek óta biztos helye van a PAOK Szaloniki középpályáján. Bár nem a gólszerzés az elsődleges feladata, Oslóban a Valerenga ellen ő biztosította be a bravúros, 2-0-s idegenbeli győzelmet. Szép lövés, nagy gól!

 

 

Az Európa Liga selejtezőit tekintve azonban eddig Gonzalo García viszi a prímet: a nyáron Hollandiából Ciprusra szerződött középpályás eddig két meccsén 4 gólt szerzett új együttesében, az AEK Larnacában. A máltai Floriana FC elleni 8-0-s győzelem során elért mesterhármas talán még nem akkora bravúr, a cseh Mladá Boleslav elleni magabiztos, 3-0-s hazai siker már annál inkább!

 

 

Gonzalo kezdőként lépett pályára és a 73. percben talált a kapuba, edzője a 87. percben 2-0-s állásnál cserélte le.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása