Meglepően gyenge eresztés az idei Bajnokok Ligája uruguayi szempontból, összesen két játékos érdemel említést, ráadásul tavasszal már ők is csak az Európa Ligában szerepelnek majd. Szerda este az a Maxi Pereira játszott egy félidőt a Benficában az FC Schalke 04 elleni hazai 2-1-es vereség alkalmával, aki mindegyik csoportmérkőzésen pályára lépett a portugáloknál.

Luis Suárez, az Ajax Amszterdam csapatkapitánya csak egyetlen meccset hagyott ki a csoportkörből, gólt szerzett az AJ Auxerre elleni győztes hazai találkozón, emellett kiosztott három gólpasszt is, de ez is csak harmadik helyet ért a csoportban az AC Milan és a Real Madrid mögött. A tegnapi idegenbeli győzelem a lazsáló olaszok ellen már nem számított.

(törölt videó)


Most jön a vigasz része, Bolognában ugyanis tegnap este pótolták a korábban a rossz idő miatt elmaradt bajnoki mérkőzést.

(törölt videó)

Az első helyzet Henry Giménezé volt (lásd a táblázatot, már kiegészítve, köszi Zoli!), aki vasárnap nem játszott, de most bekerült a kezdőcsapatba. Az első gólt a hétvégén is eredményes Miguel Britos szerezte, a hátvéd a változatosság kedvéért most nem fejelte, hanem rúgta a labdát a kapuba. Ahogy az összefoglalóban is látható, a második félidőben a csereként beállt Granoche remek lövését nagy bravúrral védte Emiliano Viviano, a Bologna és az olasz válogatott kapusa 1-1-nél. Két olyan játékos volt a pályán, akikre azt szokták mondani az okosok, hogy egyedül is képesek mérkőzéseket eldönteni (ami ordas nagy baromság egyébként, teszem hozzá), Marco di Vaio és Sergio Pellissier, közülük végül az előbbi tette meg ezt, a hosszabbítás utolsó percében. A krónikához hozzátartozik, hogy a már emlegetett három mellett még egy uruguayi lépett pályára a meccsen, a nyáron az AS Monacóból távozott védekező középpályás, Diego „Ruso” Pérez kezdett a hazaiaknál.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása