Új koncepció van, illetve volt már az előző hétvégézésnél is, a címben olvasható. bmiky gyorsjelentése rögtön ennek jegyében íródott, pedig esküszöm nem beszéltük meg előre:

Farul Constanta–CFR Kolozsvár 0-1, gólszerző Traoré a 67. percben. Álvaro Pereira és Darío Flores végigjátszotta a meccset, Agustín Viana tartalék volt. Ennél többet nem ér meg a meccs, szerdán Steaua-CFR derbi.

Ezen a mérkőzésen ugyan nem akadt uruguayi játékos, de annyira gyönyörű, hogy muszáj megnézni, senki nem maradhat le róla:

 

 

Most pedig jöjjön a lényeg, hét találatunk közül kezdetnek Jorge Martínez lesipuskás gólja, amivel bebiztosította a hazai győzelmet a Catania–Sampdoria meccsen. Mascarinho tizenegyese sem volt csúnya...
 

 

Cavani is biztosított, ő is győzelmet, jól ment a szicíliai csapatoknak a hétvégén. A szenvedő fél a Bologna FC, a gólpasszt ráadásul a csereként beállt fiatal uruguayi csatártárs, Abel Hernández adta. Csak így tovább!

 

 

Áttérve Spanyolországba mutatom, hogy Forlán szintén nem áll le a gólgyártással, most a Numanciának vágott egyet ballal, kegyetlenül a léc alá:
 

 

Iván Alonso konkrétan győztes gólt bólintott a kapuba a Racing Santander elleni hazai meccsen, fontos három pont, bár a csapat még mindig kiesésre áll.
 

 

Pandiani és Vadócz már kevésbé örülhetett, hiába fejelt egy szépet előbbi a 83. percben, ha öt perccel később Negredo bestukkolta az Almería győztes gólját. Megjegyzem, az a 14. hely sem egy életbiztosítás, 5 pontra a kiesőzónától.

 

 

Abreu a másodosztályban szintén nem jutott előbbre a baszkokkal, mert bár megszerezte a vezetést, a védelem ezután kettőt szívott, ráadásul hazai pályán. Érezzük ugye, hogy neki egy jobb csapatban lenne a helye?
 

 

Az Ajax-meccset Dzsudzsák Balázs miatt gondolom nézte mindenki, akkor pedig látta azt is, hogy Luis Suárezzel ugyanaz a helyzet, mint Abreuval. El is megy a nyáron, kinőtte ő már ezt a csapatot.
 

 

Adom a táblázatot, vannak ám benne érdekességek, amiket nem említettem meg itt felül, tessék csak belenézni!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása