mkmax 2009.04.16. 10:10

Kupameccsek

bmiky írt a CFR keddi mérkőzéséről:

Bejutott a Román Kupa elődöntőjébe a Kolozsvári CFR, miután a bukaresti negyeddöntőben 1-0-ra nyert a Pandurii Targu Jiu ellen. A gólt Sixto Peralta rúgta 11-esből a 43. percben, egyébként nagyon szar meccs. Az uruk közül csak Darío Flores játszott, ő végig a pályán volt.

A Bajnokok Ligájában közben szintén történt pár érdekesség, a négyben egyedül a barcás Cáceresnek drukkolhatunk majd, aki viszont Münchenben végigülte a meccset a cserepadon. Cebollát a 64. percben cserélték le a ManU elleni vesztes találkozón, Godín és Eguren pedig még rosszabbul jártak a 0-3-as zakóval, utóbbit ráadásul ki is szórta a bíró, miután a 16-oson belül megpöccintette Theo Walcott lábát - szó se róla, jogos büntető, de megjegyzem, szokatlan az ilyen finomság egy uruguayitól és különösen Egurentől (mikor láttam a LiveScore-on, hogy piros lap, minimum egy hordágy és valami súlyosabb zúzódás jelent meg lelki szemeim előtt):

(törölt videó)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása