A vb-selejtezőről kellett volna hogy írjak tegnap, ha aktuális akartam volna lenni, de hát hogy lehetne érdekes egy gól nélküli döntetlen Chilében magyar idő szerint csütörtök hajnalban, mikor itthon csiripelnek a madarak és mosolygós arcunkat pirosra süti a napocska. Ugye, a fontossági sorrend megint...

A srácok végül hoztak egy pontot idegenből és közben nem hazudtolták meg magukat, Diego Pérez, Diego Lugano, Eguren, Forlán, Cáceres és Cristián Rodríguez is kapott egy-egy sárga lapot. Az ellenféltől az Udinese légiósát, Mauricio Islát röpke fél óra után kiállította a bíró, ha ez nincs, valószínűleg begyötörtek volna egy gólt a chileiek - nincsenek illúzióim, ez a szörnyű helyzet, Dél-Amerikában idegenben a Celeste sosem mehet biztosra.

(törölt videó)
 

Adok még némi információt az érdeklődőbb olvasóknak, így áll most a dél-amerikai vb-selejtező táblázat, és itt van sorban a teljes sorozat összes párosítása, amit már lejátszottak, ott eredménnyel és gólszerzőkkel.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása