Ahogy ígértem, jön az Urufoci első külsős tudósítása, írta bmiky, fényképezte Tasnádi Erika. Az olvasók nevében is köszönöm nekik!

A három uru légiósból csak kettő kapott szerepet a román bajnok Kolozsvári CFR utolsó felkészülési meccsén a tavaszi idény kezdete előtt. Az új szerzeményekre közel 4000 néző volt kiváncsi a dr. Constantin Radulescu-stadionban, akik a dermesztő hidegben egy gyengécske meccset, és gól nélküli döntetlent láthattak a másodosztály élmezőnyéhez tartozó Marosvásárhely ellen. A télen érkezett balhátvéd Viana nem kapott lehetőséget, posztján a csapat legrégibb játékosa, Cristian Panin játszott. A felkészülési meccsek alapján úgy tűnik, nem fog sokat játszani, hiszen ezen a poszton honfitársa, Pereira is konkurense.

 

 

 

 

 

 

 

A középső védő Dario Flores ellenben végigjátszotta a mérkőzést, ám egyetlen érdemi megmozdulása a 90. percben volt, amikor egy szép becsúszó szereléssel állította meg az egyedül kapura törő vendégcsatárt. Az első félidőben többször is leforultak róla a vásárhelyi csatárok, továbbra is tartom a véleményem, hogy a CFR hat középső védőjéből legalább hárman sokkal jobbak nála.

 

 

 

 

 

 

 

A már nyár óta Kolozsváron játszó, azóta a válogatottban bemutatkozó Álvaro Pereira ellenben a mezőny legjobbja volt. A ősszel még balhátvédként használt játékos az új edzőnél, ifj. Dusan Uhrinnál már középpályásként szerepel, és szokása szerint felszántotta a pályát. Volt három kemény lövése a 16-oson kívülről, rengeteg jó passza és szerelése. A 83. percben lecserélték. Az alkatában Roberto Carlosra hajazó Pereira a román I. liga történetének legdrágább igazolása, a CFR júliusban 2.5 millió eurót fizetett érte az Argentinos Juniorsnak. Megérte, azóta abszolút alapember, jelenleg a csapat egyik legpiacképesebb játékosa.

(A képek a blogmotor sajátosságai miatt ilyen kicsik, jobb egér gomb -> kép megjelenítése és akkor szép nagyok lesznek, legalábbis Firefox böngészőnél. Még több kép a mérkőzésről itt, www.cfrmania.ro)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása