mkmax 2009.02.16. 21:26

Hétvége, 5 góllal

Mostantól nem említek meg mindig mindenkit, csak a főbb érdekességeket ragadom ki. Első körben természetesen az öt gólt.

A hét uruguayi rangadóján Forlán és Albín góljaival lett 1-1-es döntetlen az Atlético Madrid–Getafe CF meccs, utóbbié nagyon látványosra sikerült:

(törölt videó)

A legutóbb bemutatott Diego Lugano is kivette a részét a Haccetepe 7-0-s legyőzéséből a Fener színeiben, amikor a kommentátor felkiált, hogy Lugano, az az övé:

(törölt videó)

Gonzalo García, akihez ugyebár különleges viszony fűz, szintén rúgott egyet az FC Groningen színeiben a Heracles Almelo 2-0-s legyőzésekor:

(törölt videó)

És végül Pablo Granoche is betalált a Serie B-ben a Sassuolo ellen, igaz, a Triestina így is csak egy 1-1-es döntetlenre volt jó. Női kommentátor van, érdemes meghallgatni:

(törölt videó)

Uruguayi rangadó volt még a gól nélküli Reggina–Palermo Valdezzel és Cavanival, illetve a Napoli–Bologna Garganóval és Miguel Ángel Britosszal, aki sajnos pár perccel a vége előtt lesérült.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása