Mielőtt még elfelejtem, megmutatom El Chino múltkor emlegetett bajnoki duplázását még a görög bajnokság 7. fordulójából, 2008. október 26-áról. A 27. percben a Panioniosz már vezet 1-0-ra az Ergotelisz otthonában, amikor Recoba 12 méterre a kaputól tisztán kapja a labdát, majd így csinál:

 

 

Még mindig 0-2-nél jön a 61. perc, most 16 méter a távolság, egy nagy varázslat, a kapus elszáll, a labda a hálóban, zseniális:

 

 

A vége 5-2. Mutatnék még több gólt is a szezonból, de sajnos nincs. És megelőzve a kérdést: igen, Álvaro Recoba a kedvenc játékosom, akkor is az, ha hónapokig nem játszik egy percet sem, mert sérült, vagy egyszerűen nincs kedve. Ő ilyen és kész - amikor a pályán van, öröm nézni.

(Arról, hogy Gargano kihagyta a döntő tizenegyest tegnap este a Juventus FC ellen és ezzel kiesett a Napoli az olasz kupából, inkább nem szólok külön. Lavezzinek kellett volna berúgni a magáét és akkor el se jutottunk volna odáig.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása