Hogyan függ össze a blogírás, a sportfogadás és a sör?

 

Az úgy volt, hogy olvasgatják a Celestét azért elég sokan, aminek már önmagában örülök, annak pedig még jobban, hogy a Copa előtt egy veszprémi srác megkeresett, hogy - cikkenként körülbelül egy korsó sör áráért - írjak előzeteseket az aktuális meccsekhez. Mivel ezeket amúgy is nézném, gondoltam, miért ne? Tehát itt elolvashatók a Copa América mérkőzéseiről szóló kis beharangozó anyagaim (az oldal profiljából adódóan tippel, oddsszal és az adott fogadóiroda megjelölésével a végén), míg az uruguayi érdekeltségű találkozókról természetesen adom a megszokott tartalmat a megszokott helyre. Ehhez is, ahhoz is jó szórakozást kívánok!

 

 

Egyúttal adom a várható uruguayi kezdőcsapatot, Tabárez kapitány ezt a kezdő 11-et küldi pályára holnap Peru ellen: Muslera - Maxi Pereira, Diego Lugano, Victorino, M. Cáceres - Arévalo Ríos, Diego Pérez - Lodeiro - Cavani, Forlán, Luis Suárez. A győzelem nem maradhat el.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AkovácsApéter 2011.07.04. 13:57:00

Sörről jut eszembe, ha bejutunk a döntőbe, akkor kellene egy sörözést szervezni a mindenuruguay bloggal közösen. Van Pesten egy uru steak house, ott otthonra lelnénk :)

mkmax 2011.07.04. 13:59:28

Benne vagyok, vagy ahogy közösségi portálosan mondani szokás: +1 :)

Sőt, én már az elődöntőbe jutást is értékelném annyira, hogy megünnepeljük!
süti beállítások módosítása