A Celeste vasárnap este barátságos mérkőzésen egygólos vereséget szenvedett Németországban - az első félidőben a védelem jobb oldalán bizonytalankodó Maxi Pereira és Diego Lugano teljesítménye elgondolkodtathatja Tabárez kapitányt.

Persze komoly következtetéseket tét nélküli, ráadásul szezonvégi mérkőzésből levonni hiba lenne, emellett én is csak az összefoglalót tudtam megnézni, tehát ez a fenti mondat sztornó. Értékelni az ilyen találkozókat nem kell és nem is lehet, inkább csak nézzük meg!

 

 

A jegyzőkönyv és a meccsről szóló spanyol nyelvű cikk itt olvasható, pár szemelvény belőle: Luis Suárez és "El Matador" Cavani gyengén játszott, Forlán volt a Celeste legveszélyesebb csatára; a hátsó alakzat valóban többször megingott, a középpályás védekezés pedig ("El Mota" Gargano és Arévalo Ríos) nem volt elég hatékony. Összességében igazságos eredmény született.

Megjegyzés: az Abel Hernándezt is foglalkoztató US Palermo a hétvégén 3-1-re kikapott az Intertől az Olasz Kupa döntőjében.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AkovácsApéter 2011.06.01. 09:17:28

Remélem Luisitoék kipihenik magukat a Copára, mert ez kevés lesz az áhított győzelemhez...
süti beállítások módosítása