Kezdjük a hétvégi összefoglalót a legjobb pillanatokkal: a tavalyi világbajnokságon is szerepelt csatár, Sebastián Fernández fontos gólt szerzett a spanyol bajnokságban, csapata a Malága CF 2-1-re verte idegenben a Racing Santandert.

 

 

Kevésbé örömteli a Levante UD madridi veresége, főleg, hogy a vendégek kapuját Gustavo Munúa védte és csereként beállt a valenciai csapatba Christian Stuani is. Az Atléti 4-1-re nyert hazai pályán, amihez a fent említett uruguayi válogatott kapus számos védése mellett sajnos egy öngóllal járult hozzá.

 

 

 

Edison Cavani 11-eséről és az uruguayi bajnokság aktuális híreiről (megvan például a két kieső) a Mindenuruguay írt bővebben. Ami számomra érdekesebb, az a hétvégi IFK Göteborg–Kalmar FF mérkőzés – személyes okaim vannak, 2009-ben többször is jártam kint a Gamla Ulleviben az IFK meccsein, többek között akkor is, amikor a kis szőke csodagyerek, Nicklas Bärkroth belőtte élete első két bajnoki gólját. Meg is írtam annak idején ezt az élményt, itt olvasható

 

 

Most pedig örömmel látom, hogy egyik kedvenc svéd csapatom ismét nyert, méghozzá legjobb játékosuk, Tobbe Hysén és a kis Bärkroth góljaival 2-0-ra. Jóhogy megmutatom...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása