Az Európa Ligában a papírformának megfelelően az FC Porto és a Benfica is továbbjutott, előbbi csapatban hosszú idő után újra kezdőként lépett pályára Cristián Rodríguez, amit góllal hálált meg. Szomorú hír azonban a meccs kapcsán (Szpartak Moszkva–FC Porto 2-5), hogy a 28. percben Jorge „A Mágus” Fucile súlyos sérülést szenvedett, kulcscsont-törése miatt ebben a szezonban már nem játszhat.

(törölt videó) 

Az elődöntő párosításai:

SL Benfica–SC Braga
FC Porto–Villarreal CF


Sebastián Abreu még szerda este rúgott gólt Brazíliában, Botafogo–Avaí FC 2-2, az Őrült egygólos vendégvezetésnél a szünet előtt egyenlített.

 

 

Egy másik világbajnoki résztvevő, Álvaro Fernández is a hajrában mentett pontot csapatának az Egyesült Államokban, Philadelphia Union–Seattle Sounders 1-1.

 

(törölt videó)

A Norvégiában légióskodó Diego Guastavino – ő még nem volt válogatott – eközben a Haugesund–Brann Bergen bajnoki mérkőzés első félidejének 38. percében volt eredményes – beállítva ezzel a 3-3-as  (!) végeredményt.

 



 

Áttérve a topligákra, tegnap Sebastián Fernández góllal vette ki a részét Málagában az RCD Mallorca 3-0-s legyőzéséből.

 



 

A fiatal Abel Hernández viszont még Spanyolországban légióskodó honfitársát is felülmúlta, duplázott az olasz fővárosban, amivel az US Palermo 3-2-re győzött tegnap este az AS Roma otthonában.

(törölt videó)

És hogy a továbbjutás se maradjon ki, a Peñarol kedd esti veresége ellenére bejutott a legjobb 16 közé a Libertadores-kupában, erről bővebben itt érdemes olvasgatni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AkovácsApéter 2011.04.19. 08:20:26

Remélem a Mágus felépül a Copára, nincs alternatívája a balhátvéd poszton!

mkmax 2011.04.19. 08:24:02

Én is remélem, de azért akad még pár játékos, aki tud alkotni balhátvédben: Álvaro Pereira, Martin Cáceres például.

Inkább a kapuskérdés miatt aggódok továbbra is, igaz, az várhatóan a következő nyárig sem oldódik meg.
süti beállítások módosítása