Még nincs vége minden, számunkra érdekes hétvégi meccsnek, de muszáj megmutatnom néhány fantasztikus teljesítményt, legelőször azt, ahogy a Suárez–Meireles–Kuyt trió darabokra szedte a ManU védelmét – nem mindennapi akciók következnek!

(törölt videó)

Innentől ugrálni fogunk Európán belül, Angliából most Olaszországba: Guillermo Giacomazzi ezzel a szép fejessel egyenlített a Lecce–Roma meccsen, végül azonban a fővárosiak megszerezték a győztes gólt, 1-2 lett a vége.

(törölt videó) 

A Serie A után jön a Primera División, ahol Diego Forlán Giacomazzihoz hasonlóan csapatkapitányként működik. Az Atlético Madrid a Villarrealt fogadta és győzte le tegnap este, a 3 pontot don Diego biztosította be egy elegáns emeléssel.

(törölt videó)

Nézzünk át a szomszédos Portugáliába is, ahol Cristián Rodríguez szintén az ellenfelet padlóra küldő gólt lőtt: a 65. percben állt be csereként, két percre rá az FC Porto megszerezte a vezetést a Vitória Guimaraes ellen, a hajrában pedig Cebolla állította be a 2-0-s végeredményt.


 

Holnap jön a többi gól és egyéb érdekesség, stay tuned!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása