Egy újabb téli átigazolásról ejtenék szót, a Defensor Sportingban nevelkedett egykori sokszoros utánpótlás-válogatott középpályás, Francisco Usúcar január elején Ausztráliába, az A-League-be szerződött. A 24 éves játékosnak első nekifutásra nem jött be a légióskodás – 2009-ben a Panathinaikosznál járt Görögországban, de a bajnokságban egyszer sem játszhatott –, most viszont úgy néz ki befut, leigazolása óta mind az öt mérkőzésen kezdett az ausztrál ligában harmadik helyen álló Adelaide Unitedben.


 


Ezen kívül megmutatom a hétvégi hazai bajnoki meccsek rövid gólösszefoglalóját, a videó első másodperceiben El Chino lövi a győztes tizenegyest, de utána is érdemes figyelni, akadt néhány szépséges bombagól a fordulóban!



 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása