Volt már sokkal jobb bajnoki fordulója az Európában játszó uruguayi focistáknak, de kesergésre semmi ok: El Diablo Granoche mellett Diego Lugano és Miguel Britos is betalált és a ma esti meccsek sem reménytelenek gólszerzés szempontjából.

Mutatom is a lényeget, kezdjük Granochéval, ha már úgyis volt róla szó a héten, így mentette döntetlenre az AS Roma elleni mérkőzést:

(törölt videó)

Valamivel váratlanabb és ritkább esemény, hogy a Bologna FC középhétvédje, Britos is eredményes volt, a csapatkapitány és gólfelelős Marco di Vaio után ő biztosította be a győzelmet a Cesena otthonában - mekkora fejes volt, remekül érkezett a beadásra!





Diego Lugano már sokkal híresebb a fejjátékáról, szép megoldással szerzett vezetést a Fenernek hazai pályán a Karabükspor ellen, íme:

(törölt videó)

Ma este pedig négy mérkőzésen összesen nyolc focistánk szerepel majd a portugál, az olasz, a spanyol és a török bajnokságban, úgyhogy hajrá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása