Nem költök esszét a hétvégéről, az ismert okok miatt most csak címszavakban vázolom fel az eseményeket és mutatom meg természetesen a gólokat. Akkor kezdjük!

Edison Cavani győztes gólt vágott a Torino ellen Palermóban:

(törölt videó)
 

Luis Suárez góljával és gólpasszával verte az Ajax 2-1-re Bodor Boldizsár Rodáját, ami éppen készül csődbe menni (illetve pont ezért egyesülni egy másik klubbal), a videó végén jól látszik, hogy a szurkolók ezt nehezen bírják idegekkel:

(törölt videó)
 

Spanyolországban kedvenc lúzerünk, Carini végre kezdőkapusként lépett pályára Murciában, ki is kapott a csapat hazai pályán a Xereztől 2-1-re. Olaszországban is volt hasonló visszatérés, Christian Stuani először játszott tavasszal a Regginában, rögtön kezdőként, de még 60 perc sem telt el és lecserélte az edzője. Érdekes módon éppen a Rubén Olivera helyére beküldött Thiago Motta szerezte a Genoa CFC győztes gólját az 1-0-ra végződött meccsen.

A nápolyiak ezalatt többek között Marcelo Zalayeta góljának köszönhetően játszottak egy jó idegenbeli döntetlent a Sampdoriával, a csapatban idén először kezdett Nicolás Amodio (az infóért köszönet DZ-nek), akit aztán ráadásul egy másik uruguayi, Bogliacino váltott a középpályán a második félidőben. Zalayeta fejese nem rossz, de Angelo Palombo bombáin még én is pislogtam kicsit:

(törölt videó)
 

A múlt hétről emlékezhetünk Granochéra, aki most nem egy, hanem két gólt szerzett, egyet tizenegyesből, egyet fejesből, és egy büntetőt még ki is hagyott, miután kiállították róla az ellenfél kapusát - Triestina elsősorban az ő teljesítményének köszönhetően verte 4-0-ra a Riminit:

(törölt videó)
 

Dicséretes dolog, nem mondom, de Forlán és Pandiani azért még nagyobbat alkotott az Atlético Madrid-CA Osasuna meccsen, előbbi egy, utóbbi két gólt szerzett a meglepetésre 4-2-es vendéggyőzelemmel zárult találkozón, amelyen Vadócz Krisztián kezdett és szintén gólt ért el.

(törölt videó)
 

Ezek után Iván Alonso gyors dugója a Depor ellen csak hab a tortán:

(törölt videó)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása