Rájár a rúd szegény Vadócz Krisztiánra, kikopott az Osasunából és emiatt a válogatott keretből is kitette Erwin Koeman (FEJLEMÉNY: Tóth Balázs vállsérülése miatt mégiscsak megy Albániába, de jó neki...). Földön fekvő emberbe belerúgni nem ér, de azért ha már mai a hír, elmesélem, hogy néhány hete megkerestem levélben Krisztiánt, hogy válaszoljon egy-két kérdésemre, elsősorban Walter Pandianival kapcsolatban. Ezt válaszolta:

Üzenet küldője: Vadócz Krisztián (1547) Üzenek
Téma: Re: Uruguayi-magyar kapcsolatok
Feladás dátuma: március 5., 13:04
                       
csáó

Szívesen segítek,de ha nem haragszol inkább az egyszeri jellemzést, véleményt választanám. tehát ha pontosítod a kérdéseidet válaszolok rájuk,ha időm engedi.
Árpi barátodnak is minden jót.
hali

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: daylife.com

Azóta is várom a választ, nem bántani akarom, de ennyi idő alatt biztosan lett volna ideje felelni a kérdéseimre, amik egyébként ezek voltak:

Címzett(ek): Vadócz Krisztián Olvasott
Téma: reRe: Uruguayi-magyar kapcsolatok
Feladás dátuma: március 6., 16:34
Üzenet szövege

Helló!

Köszönöm a gyors reagálást, akkor intézzük ezt ilyen interjú-szerűen   Írok néhány kérdést amire kíváncsi vagyok, amelyikre úgy érzed, válaszolj bővebben, amiről csak egy-két mondatot írnál, arra pedig értelemszerűen úgy, rád bízom.

Tavaly nyáron érkeztél az együtteshez, Pandiani pedig épp egy évvel korábban, 2007 nyarán, tehát hasonló helyzetbe cseppentetek kezdetben. Hogy fogadják az idegenlégiósokat ott Pamplonában a helyi menők? (gondolok is Punalra, Cruchagára, a Flano tesókra, Héctor Fontra pl.)

-

Az előzőhöz kapcsolódik, hogy különülnek valamennyire a helyiek és a légiósok? Van csoportulás, valamiféle összetartás a külföldi játékosok között?

-

Te a spanyol szövegtség adatai szerint eddig 13 bajnoki meccsen 681 percet játszottál, Pandiani ugyanennyin 859-et, és szerzett ezeken 6 gólt - ezzel vezeti is az 5 gólos Nekunam előtt a házi góllövőlistát. Milyen a viszonyod vele és ha már itt tartunk, a két iráni középpályás-kollégával? Milyen játékosnak tartod őket?

-

Előtted két uruguayit, Pablo Garcíát és Marcelo Sosát próbáltak ki az Osasunánál a védekező középpályás poszton, egyikük sem maradt sokáig a csapatnál, pedig sokszoros válogatottak voltak mindketten. Mit gondolsz, tudsz olyan jó benyomást tenni még most tavasszal a vezetőségre, hogy tovább megtartsanak, mint őket? (Én persze drukkolok ezért nagyon...)

-

Fontos különbség lehet, hogy te valamivel tisztábban, elegánsabban játszol, mint ők, akiknek inkább a "hentes-szerep", illetve stílus áll jól. Ez azért jelentős minőségbeli különbség, mit érzel, hogy díjazzák ezt a csapattársak, a szakvezetés, a szurkolók?

-

Körülbelül ennyi amire így hirtelen kíváncsi vagyok, ha lesz időd, válaszolj rájuk, a "végeredmény" pedig kikerül a blogra. Előre is köszönöm!

Max

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása