Uruguayi rangadót rendeztek tegnap a spanyol kupában, az RCD Mallorca kezdőjében ott volt Gonzalo Castro, az FC Barcelona hátvédsorában pedig Martin Cáceres – és ha már játszottak, azt csinálták, ami egy tökös uruguayi focistához illik: Castro rúgott egy szép gólt, Cáceres pedig éppen a honfitársat felvágva összehozott egy tizenegyest és magának egy piros lapot. Annyira jellemző, gól és lap, imádom!
 

 

 

Angliában és Skóciában közben fordulót rendeztek, a múltkori debütáns López megint kapott néhány percet, a 88.-ban állt be Scott Parker helyére. A meccs hőse Carlton Cole volt, aki röpke 37 perc alatt képes volt berúgni a mérkőzés egyetlen gólját és összeszedni két sárga lapot. Indítványozom, hogy avassák tiszteletbeli uruguayivá.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása