Amióta urufocizunk, ez volt a legjobb hetünk az európai porondon, hét közben Forlán a BL-ben rúgott egyet, most pedig Agüero góljai mellett az ő két dugójával fektette két vállra az FC Barcelonát az Atlético Madrid. Rajta kívül eredményes volt még Pandiani, Abreu és Diego Lugano is, Walter López bemutatkozott a Premier League-ben, Vicente Sánchez kezdett az FC Schalke 04-ben, Eguren és Godín pedig ismét megmutatták, hogy tökös gyerekek. Mesélem a részleteket!

A hétvége uruguayi rangadóját a spanyol fővárosban játszották, Cáceres csereként állt be, Forlán viszont egészen a 89. percig a pályán volt, lőtt egy nagy bombát és egy tizenegyest, megfelelő kegyetlenséggel:

(törölt videó)

A korábban már emlegetett Harmos kolléga be is válogatta ma a hét világválogatottjába.

Ugyan nem gól, de megjegyzem, hogy Eguren és Godín a 2-2-re végződött Real Betis–Villarreal CF mérkőzés hajrájában egyszerre kaptak lapot, amikor kicsit megrendszabályozták a kis seggdugasz német jobbszélsőt, David Odonkort. Érzékeltetésül: a hétvégi uruguayi hazai fordulóban egy meccs félbeszakadt, a maradék haton pedig hatszor villant a piros. Ezeket a srácokat semmivel sem lehet meglepni, amikor átjönnek Európába, ellentétben például a magyarokkal.

Ha már magyarok, Vadócz megint csak időhúzó csere volt a CA Osasunában, míg Pandiani kezdett és gólt fejelt az 1-1-re végződött meccsen Santanderben:


(törölt videó)


A Hibernian FC-ben Rósa Dénes már játszott fél órát a Falkirk elleni gól nélküli meccsen, arra viszont még várhatunk (vajon meddig?), hogy Fabián Yantorno beálljon. Walter López ellenben végre bemutatkozott a Premier League-ben, a West Ham United FC védője a 86. percben állt be csereként a Manchester City elleni, 1-0-ra megnyert mérkőzésen David di Michele helyére.

Bár nyert volna a Real Sociedad is, de sajnos hiába fejelt egyet El Loco, a baszkok kikaptak a Deportivo Alavéstől 2-1-re, nem véletlen, hogy éppen őt mutatják a rövid összefoglaló végén:

(törölt videó)


A Fenerbahce SK Diego Luganóval a hátvédsorában behúzta a kötelező hazai győzelmet a Sivasspor ellen, a korábban portréban már bemutatott kapitány góllal és sárga lappal is bekerült a jegyzőkönyvbe, az előbbi érdekesebb:

(törölt videó)

Pablo Correáért pedig aggódom. Mégiscsak ő az egyetlen valamirevaló uruguayi edző Európában, de az AS Nancy-val a párizsi 1-4-es zakó után már csak 3 pontra van a kiesőzónától. Szeretik Nancy-ban, tisztelik a munkájáért stb., de ha tovább tart a visszaesés, baj lesz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása