Röviden ennyi az e heti BL-forduló statszitikája. Két érdekes meccsünk volt, az egyiken a Villarreal CF Godínnal és Egurennel ikszelt otthon a Panathinaikosz ellen, utóbbit a 62. percben Robert Pires váltotta. A másik mérkőzés már érdekesebb volt, uruguayi rangadó, az Atlético Madrid egyik csatára Forlán, az FC Portóé pedig Cristián Rodríguez volt, mindketten végigjátszották a 2-2-re végződött meccset.

A címben szereplő egy gólt Forlán szerezte, jobban mondva a lyukaskezű Hélton bevédte:

(törölt videó)

Szintén kedden történt, legyen akkor egy kis dél-amerikai BL, azaz Libertadores-kupa is, a Defensor Sporting idegenben gól nélküli döntetlent ért el az Independiente Medellín ellen. Hogy a meccs ezzel együtt finoman szólva sem volt unalmas, az ebből az egyperces összefoglalóból is nagyon jól látszik:

(törölt videó)

Ma este az UEFA-kupában pedig reméljük a legjobbakat...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása