Azt tanították nekem a BLSZ játékvezető-képzésén, hogy nem szabad nyilvánosan szidni a kollégákat, de nehéz ezt megállni a tegnap este után. Az Ajax Amsterdam-Heracles Almelo mérkőzésről van szó, annak is a 94. percéről, amikor 2-2-es állásnál a végig nagy formában játszott Luís Suárez teljesen szabályos gólját les miatt érvénytelenítette a tehetségtelen holland bíró. Itt az összefoglalóban jópár további tévedés mellett teljesen pontosan látszik ez a helyzet, és az a tizenegyes is, amivel Suárez kiegyenlített a 72. percben:

(törölt videó)

Gyorsan lefújta utána a meccset a spori, Marco van Basten is kiakadt, nem csodálom. Amúgy nem feledkezem ám meg a kisebb európai bajnokságokról, csak a tegnapi anyagot a topligás játékosoknak szántam. Pedig Portugáliában akadt egy tipikus uruguayi meccs, gól és kiállítás, ahogy kell! A Belenenses fogadta az FC Portót, akik Crisitán Rodríguez fejesével a 22. percben már 2-0-ra vezettek. Aztán Cebolla és a balbekk Jorge Fucile is kapott egy-egy sárga lapot, majd utóbbi a 90. percben még egyet - az uruguayi vér kötelez.

(törölt videó)

A vége 3-1, a meccs embere az A Bolánál a 7-es osztályzatot kapott Rodríguez. Hetessel díjazták a Benficában egy nappal korábban, szombaton szerepelt Maxi Pereirát is, igaz, ott a Rio Ave elleni hazai meccs egyetlen gólját szerzett Mantorrast eggyel jobbra értékelték, jobbhátvédben nem olyan egyszerű nagyot alkotni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása