A focisztereotípiák szerint az uruguayi játékosok kifejezetten durvák és alattomosak. A Fenerbahcéban szereplő középhátvéd, Diego Lugano a hétvégén mindent megtett, hogy erősítse az elméletet, hiszen futtában nagyon csúnyán megtaposta ellenfele, a gaziantepsporos Wagner bokáját.

 

 A sztorihoz azért hozzátenném, hogy ezen a szombati Fenerbahce-Gaziantepspor mérkőzésen (1-0-ra nyertek a hazaiak) 15 sárga és egy piros lap villant összesen, a megoszlásuk pedig: 4 hazai sárga lap, a vendégeknél pedig 11 (!) sárga és egy kiállítás. Diego Lugano a 45., Wagner a 69. percben kapta meg a maga figyelmeztetését, a kiállítás a 83. percben esett, utána jött még két sárga és a Fener győztes gólja.

1 komment

Címkék: török

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AkovácsApéter 2011.04.20. 10:59:53

Lugano kifejezetten nem az a Montero / Diogo / Mendez típus, ezen most egy kicsit el is csodálkoztam.
Egyébként viszont hivatkozzunk a Garra Charrua-ra!
süti beállítások módosítása