Éljen a XXI. század, sikerült néznem a meccset élőben egy arab tévéadón, illetve egy azt sugárzó netes live streamen. A barátságos mérkőzések értelméről, pontosabban annak hiányáról már értekeztem több helyen szóban és írásban, nem ismételném magam. Éppen ezért nem elemzem a meccset, hiszen nincs értelme, inkább csak megmutatom az összefoglalót és a jegyzőkönyvet.

(törölt videó)

Észtország–Uruguay 2-0 (0-0)
2011. március 25., Tallinn, A. Le Coq Arena.
Észtország: Pareiko – Rähn, Piiroja, Kruglov (Kink, 63.), Jääger, Vunk, Sidorenkov, Dmitrijev (Oper, 79.), Saag (Vassiljev, 58.), Purje (Puri, 55.), Ahjupera (Zahovaiko, 57.). Szövetségi kapitány: Rüütli.
Uruguay: Castillo – Maxi Pereira, Diego Lugano, Victorino, Fucile (Scotti, 69.) – D. Pérez (Eguren, 68.), Arévalo Rios, G. Ramírez (Á. Pereira, 55.) – Forlán, Abreu (S. Fernández, 69.), A. Hernández. Szövetségi kapitány: Tabárez.
Gólszerző: Vassiljev (61.), Zahovaiko (65.).
Sárga lap: Kink.

Mégis, hogy mutassak valamit a mérkőzéssel kapcsolatban, íme: „Estonia agreed to pay €60,000 to bring the Latin Americans to the Baltic state for the two nations' first-ever footballing encounter, Estonian Football Association spokesman Mihkel Uiboleht said.” (forrás: fifa.com)

A Celeste tehát jópénzér' átment haknibrigádba.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása