Kicsit filozofikus hangulatban vagyok a tegnapi mulatság után, épp ideális helyzet, hogy foglalkozzunk a kérdéssel: mi lesz, ha Álvaro Recoba visszavonul? El Chino momentán otthon, a Danubióban játszogat, ha nem jön közbe egy újabb sérülés, még ellehetne ott pár évig, de a sokéves tapasztalat alapján azt hiszem, erősen közeledik a búcsúja.

Ott van persze a másik nagy idol, El Loco Abreu, de ő ugyanúgy 34 éves, kell tehát valaki, aki majd átveszi a helyüket, mint az AS Románál Daniele de Rossi, aki évek óta a capitano futuro arrafelé – persze várhat még arra újabb néhány szezont, hogy Totti elhúzzon, addigra pedig lehet, hogy jön egy nála jobb játékos a posztra...

Kézenfekvő választás lenne Luis Suárez, játéktudásban mindenképpen, de a feje és a viselkedése annyira emlékeztet azokra a lakótelepi suttyókra, akiket soha ki nem állhattam (lásd még városi paraszt, Kabát Péter, Urbán Flóri, Bajzát Peti, Kaszás Zsolti), hogy ez komolyan fel sem merülhet. Persze megvan az új kiszemelt: fiatal, de már megjárt két világbajnokságot, negyedik szezonját tölti a spanyol első osztályban, technikás, gyors, majdnem olyan fantasztikus bal lába van, mint Recobának, imádják a szurkolók. Egyetlen apró hibája a történetnek, hogy Mexikóban született, ezen viszont könnyedén túllépek.





Ő Andrés Guardado.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása