Az észt kitérő után ismét megmutatták az égszínkékek, hogy miért kerültek a tavaly nyáron világbajnokság elődöntőjébe és magabiztos játékkal győzték le az ír nemzeti együttest. Barátságos mérkőzés ez is, tehát tulajdonképpen nem számít, legfeljebb melengeti a szívünket a jó játék és a szép gólok. Nézzük és élvezzük a látványt felhőtlenül!

(törölt videó)

Írország–Uruguay 2-3 (1-3)
2011. március 29., Dublin, Aviva stadion, vezette: Ennjimi (francia).
Írország: Westwood – Foley, O'Dea, Kelly, Clark (Delaney, 75.), Lawrence (McGeady, 78.), Green, Fahey (Gibson, 66.), Keogh (Stokes, 85.), McCarthy (Treacy, 66.), Long. Szövetségi kapitány: Trapattoni.
Uruguay: Muslera – Maxi Pereira, Diego Lugano, Godín, M. Cáceres – Arévalo Rios (Gargano, 64.), D. Pérez (Scotti, 90.), Á. Pereira – A. Hernández (Eguren, 84.), Forlán, Cavani. Szövetségi kapitány: Tabárez.
Gólszerző: Long (15.), K. Fahey (48. – 11-esből), ill. Diego Lugano (12.), Cavani (22.), A. Hernández (39.)
Sárga lap: O'Dea, Cavani.
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása