Mára bmiky és én is gyorsjelentéssel készültünk, a vendégé az elsőbbség:

Egész röviden: hétközi forduló a román első ligában, a Kolozsvári CFR 1-0-ra nyert idegenben a Poli Iasi ellen, a gólt Yssouf Koné lőtte a 79. percben.

(törölt videó)
 

Álvaro Pereira kezdő volt, a 73. percig játszott, volt egy jó lövése, és egy ziccere, de azt a kapusba lőtte. Darío Flores a 65. percben állt be Muresan helyére, ismét védekező középpályás volt, semmi extrát nem csinált. Agustín Viana még a tartalékok közé sem került be. Pénteken jön a Beszterce Kolozsvárra, arról majd részletesebben írok.

 


 

És most jövök én a Bajnokok Ligájával, bár a keddi eredményekkel valószínűleg mindenki tisztában van: a Villarreal CF Godínnal és Egurennel a pályán (végig) ikszelt az Arsenallal, míg az FC Porto idegenben harcolt ki 2-2-es döntetlent az Old Traffordon. A portugálok éppen a legutóbb portréban bemutatott Cristián Rodríguez gyors góljával szereztek vezetést, nem semmi lövés volt!

 

 

Áthágva mindenféle illemet és egyebeket, idézem rövid szombati megállapításomat: "Cebolla kiváló futballista."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása