Érdekes európai focihétvégénk volt, ne tévesszen meg senkit a viszonylagos gólszegénység (négy találat) és a kevés lap (csak öt sárga jött össze). A legfontosabb, hogy Fabián Estoyanoffal együtt végre végigjátszott egy mérkőzést Álvaro Recoba. E heti egyetlen uruguayi rangadónkat a spanyol másodosztályban rendezték, Abreu és Taborda játszott egymás ellen a Segundában, míg az élvonalban Pandiani ismét nyert a CA Osasunával - ő végig a pályán volt, Vadóczot viszont csak időhúzó jelleggel cserélte be a végén Antonio Camacho a CD Numancia ellen.

Megtörtént az, ami általában fordítva szokott, Pablo Garcíát Thesszaloniki városi rangadóján lerúgták, az első félidő végén le kellett cserélni (az ex-interes Lambrosz Hutosz jött be a helyére), remélem, nem sérült meg nagyon.

A nyakamat tettem volna rá, hogy az éppen Marfin Laiki League néven futó ciprusi játékostemetőben is játszik néhány uruguayi futballista, és igazam lett. Egyikük, Ignácio Risso ráadásul egy szép gólt is rúgott, mutatom:

(törölt videó)
 

Ennek ellenére az Apollon Limasszol pont nélkül távozott Famagusztából, az eredmény a hétvége slágere, a 2-1 volt. Ez lett a vége a Panathinaikosz-Panioniosz meccsnek is, érdemes megfigyelni, hogy Estoyanoff utolsó perces szépítése előtt milyen két elkerülhető, amatőr fejesgóllal húzott el a Pana:

(törölt videó)
 

A legtöbben biztosan Britos Inter elleni egyenlítő gólját látták, szép a fejes, de három perccel később a kis suttyó Mario Balotelli bevágta a győztes gólt, harmadszor is 2-1 oda:

 

 

Utoljára hagytam az egyetlen győztes 2-1-et, Luis Suárez is fejelt és egyenlített, mint Britos, de az Ajax legalább hozta a kötelezőt Amszterdamban az FC Volendam ellen:

(törölt videó)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása