mkmax 2011.02.03. 16:09

BREAKING NEWS!!

A mára tervezett poszt már reggel kiment, de egyszerűen muszáj megmutatnom azt a két fantasztikus tegnap esti gólt, amit Luis Suárez liverpooli debütálása, Javier Chevantón pedig visszatérése alkamával szerzett, túl jók ahhoz, hogy ne nézzük meg őket itt együtt!

Luis Suárez tehát győztes meccsen, góllal mutatkozott be a Vörösöknél, ennél nem kell szebb és jobb, igazán különleges gólt sikerült szereznie…

(törölt videó)

Chevantón pedig, miután hosszú ideig nem játszott, csereként beállva – a honfitárs Rubén Olivera szép ívű beadásából – olyan gólt fejelt, amilyet csak kevesen tudnak. Értékét növeli, hogy ezzel a 90. percben szerzett találattal a Lecce idegenben verte a közvetlen rivális Parma FC-t.

 

 

Ezeket a gólokat látni ma reggel orgazmikus élmény volt, na.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AkovácsApéter 2011.02.04. 13:53:31

Egyetértek, én Luisitoért fennmaradtam szerda éjjel, felvételről ment a 'Pool meccsa a digin, én meg támasztottam a szemhéjam...:) De megérte.
Na és Ernesto-t is csak emlegetni kellett!
süti beállítások módosítása