Gólt sajnos nem tudok mutatni a tegnap esti utolsó EL-meccsekről, a pályára lépetteket viszont felsorolom, maradjon meg az utókornak.

A Red Bull Salzburgban kezdett Joaquín Boghossian, az osztrákok hazai pályán szenvedtek 1-0-s vereséget a Lech Poznantól, a csatárt negyedórával a meccs vége előtt cserélte le Huub Stevens; Diego Forlán is hasonló sorsra jutott, még gól nélküli állásnál hozta le őt Quique Sánchez Flores, aztán pár percre rá egy gyors gólváltással be is állt az 1-1-es végeredmény, Bayer Leverkusen–Atlético Madrid 1-1, ezzel a madridiak kiestek a sorozatból; a már korábban kiesett Getafe CF-ben végigjátszotta a 90 percet Juan Albín és a védő Pablo Pintos is, a szintén madridi kiscsapat 1-0-ra verte a Young Boyst, így szépen búcsúzott a sorozattól.

 

Pintos és a pár lelkes Getafe-drukker (forrás: marca.com)
 

Áttérve a tavaszi mérkőzésekre, a Bajnokok Ligájában elvileg szerepet kaphatna néhány játékos, de csoda lenne, ha valóban beneveznék őket az egyenes kieséses szakaszra, így azt javaslom inkább az Európa Ligára koncentráljunk, ahol a 32 között számos érdekes párosítás akad sok uruguayi focista részvételével. Lássuk, melyek ezek!



SSC Napoli–Villarreal CF
RSC Anderlecht–Ajax Amszterdam
Lech Poznan–SC Braga
PAOK Szaloniki–CSZKA Moszkva
Sevilla FC–FC Porto
Benfica–VfB Stuttgart



A fentiek közül a Sevilla–Portón ráadásul könnyen előfordulhat, hogy egymás ellen is pályára lépnek majd olyan játékosok, akik egyébként a Celestében együtt szerepelnek. Érdekes lesz a tavasz!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása