Ilyen "vicces" mérkőzést játszottak tegnap a Libertadores-kupában, hogy a montevideói Nacional az asuncióni Nacional otthonába látogatott, és ha már ott voltak a srácok, hozták is a mérkőzést, sima 3-0 lett a vége (megjegyzem, a selejtezőben a paraguayiak az ecuadori El Nacionalt búcsúztatták). Itt utalnék vissza az előző forduló kapcsán tett megjegyzésemre, hogy az utánpótlás-válogatott Nicolás Lodeiróra figyelni kell, mert tehetséges a srác. Nos, azután, hogy az előző mérkőzésen csereként beállva gólt fejelt, most már kezdőként rúgott egyet, innentől csak az a kérdés, mikor jön az első hír, hogy európai sztárcsapatok érdeklődnek iránta.

Mutatom az összefoglalót (a teljes jegyzőkönyv itt található), sok benne a reklám, de látszik a lényeg is:

 

 

És ha már Libertadores és Ecuador és átigazolás, ideírom, hogy a kiváló Richard "Chengue" Moralest megvette a Grémiótól az LDU Quito, a megújult és egyre nagyszerűbb goal.com-on lettem rá figyelmes. Küldjünk egy nagy közös hajrát az öreg harcosnak!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása