Fontos mérkőzést játszottak az éjjel a Libertadores-kupában, a három forduló után még nyeretlen Fluminense a hatpontos Américát fogadta, utóbbi csapatban kezdett a 2002-es világbajnokságon Uruguay színeiben szerepelt Nicolás Olivera és a 2004-es és 2007-es Copa Américán kiemelkedőt nyújtott Vicente Sánchez.

A brazilok eddigi két hazai meccsükön 2-2-t játszottak az Argentinos Juniorsszal és 0-0-t a montevideói Nacionallal, Mexikóban pedig 1-0-ra kikaptak az Américától, amely így a visszavágón is győzelmi eséllyel lépett pályára. 10 perccel a meccs vége előtt még valóban Sánchezéknek állt a zászló, éppen az uruguayi csatár két góljával vezetett 2-1-re a mexikói csapat, ám ekkor jött a Porto, a Barcelona és a Chelsea egykori sztárja, Deco. A portugál válogatott zseni becserélése után előbb kiosztott egy gólpasszt, majd a győztes gólt már maga rúgta be. Az egyenlítő találatot is egy cserejátékos, Araújo szerezte, Ronaldo Torres edző úgy tűnik ráérzett valamire... Nézzük meg a mérkőzés 5 gólját, egyik szebb, mint a másik!

(törölt videó)

Fluminense–América CF 3-2 (1-1)
2011. március 24., Rio de Janeiro, Olímpico João Havelange stadion, vezette: Arias (paraguayi).
Fluminense: Ricardo Berna – Júlio César (Araújo, 80.), Mariano (Deco, 52.), Gum, Digão, Diguinho, Souza, E. Valencia, Conca, Fred, Emerson (Rafael Moura, 69.). Edző: Ronaldo Torres.
América CF: Navarrete – Valenzuela, Cervantes, O. Rojas, Lajún, Pardo, Rosinei (D. Márquez, 89.), Olivera (Á. Reyna, 46.), Montenegro, V. Sánchez, Vuoso (Esqueda, 83.). Edző: Reinoso.
Gólszerző: Gum (21.), Araújo (80.), Deco (87.), ill. Sánchez (15., 72.).
Sárga lap: Gum, Fred, ill. O. Rojas, Pardo, Olivera.

Holnap pedig Észtország–Uruguay barátságos válogatott mérkőzés, erről bővebben itt lehet olvasni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mkmax 2011.03.24. 09:54:44

El ne felejtődjön, a Godoy Cruz-Independiente meccsen (1-1) a hazaiaknál végig a pályán volt Carlos Sánchez, Fabrício Núñezt pedig a 74. percben cserélte le szintén uruguayi edzője, Jorge da Silva.

www.soccerway.com/matches/2011/03/23/south-america/copa-libertadores/godoy-cruz-antonio-tomba/ca-independiente/1060823/
süti beállítások módosítása