Ismét mozgalmas hétvégén vagyunk túl, négy fontos góllal és sok érdekességgel, csapjunk hát a lecsóba! Luis Suárez zsenijét lassan az egész világ megismeri, amit a Sunderland–Liverpool mérkőzésen művelt, azon nemcsak az ellenfél játékosai, de még a saját csapattársai, a szurkolók és a kommentátorok is eldobták az agyukat. Ilyen gólt a Premier League-ben nem lő akárki...




 

Edison Cavani pár hét gólcsend után folytatta a szezonbeli remek szereplést, a Napoli–Cagliari mérkőzést az ő két találatával nyerték 2-1-re a nápolyiak. A győztes gólnál Marek Hamsík passza és a Matador befejezése egészen brilliáns.


(törölt videó)

A török bajnokságban a Kayserispor színeiben Marcelo Zalayeta is szépséges gólt szerzett a Besiktas elleni idegenbeli meccsen. Egyórányi játék után a rutinos uruguayi csatár találatával még a vendégek vezettek 1-0-ra, aztán kijött a két csapat játékereje közötti különbség: Rüstü, Guti, Matteo Ferrari, Fabian Ernst, Ricardo Quaresma (hogy betrivelázta azt a harmadik gólt, te jó ég!), Hugo Almeida, Simao Sabrosa… ugye nem kell megmagyarázni? 4-2 lett a vége.


 

Eközben megkezdték a bajnokságot az Egyesült Államokban, az első fordulóban a tavalyi világbajnokságon szerepelt Álvaro Fernández kezdett a Seattle Sounders csapatában a New York Red Bulls elleni idegenbeli mérkőzésen. A támadót a 68. percben cserélték le, a 70. percben a Rafael Márquezzel és Thierry Henry-val felálló hazaiak megszerezték a győztes gólt, 1-0 a vége. Győzelemnek örülhetett viszont első amerikai meccsén a 25 éves hátvéd, Rodrigo Brasesco: a fővárosi D. C. United játékosa a 70. percben lépett pályára a Columbus Crew elleni találkozón Washingtonban, ekkor 2-0-ra vezetett a csapata, a végeredmény 3-1 lett.

Elkezdődött a norvég bajnokság is, ahol jelenleg egy uruguayi játékosnak, Alejandro Lagónak drukkolhatunk. A Rosenborg BK rutinos védője az 1. forduló mérkőzését, a Korcsmár Zsoltot a soraiban tudó SK Brann elleni összecsapást a kispadról nézte végig, de könnyen lehet, hogy a második körben már szerepet kap, hiszen társai viszonylag simán, 2-1-re kikaptak ezen a találkozón.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mkmax 2011.03.23. 10:20:47

a D. C. United és az első meccse nemcsak Brasesco miatt érdekes, most tért vissza a pályára Charlie Davies, és hogyan, te jó ég!
www.origo.hu/sport/focivilag/20110322-charlie-davies-ket-golt-szerzett-szornyu-balesete-utani-elso-meccsen.html
süti beállítások módosítása