Holnap aztán már tényleg hétvégézek, de ezt muszáj megmutatnom: tegnap este kitett magáért még egy baromállat, ez is brazil, hogy fordulna fel ott, ahol ül vagy áll! És ezt az ökröt az ESM beválogatta a február havi Európa-válogatottba, megáll az eszem.

( törölt videó)

Volt ezen a mérkőzésen egy uruguayi gól is, Juan Albín gyönyörű lövését érdemes tanulmányozni azoknak, akik egyszer majd csatárok szeretnének lenni (ugyeugye Sanyika...):

 

 

Nemcsak a spanyol fővárosban fociztak tegnap este, Limában a helyi Monumental stadionban az Universidad San Martin a montevideói Nacionalt fogadta. Egészen a 88. percig vezettek a vendégek az argentin Marcos Mondaini negyedórával korábban lőtt góljával (a Boca Juniors adta kölcsön a Nacionalnak), aztán egy kapitális kapushibának köszönhetően meglett az egy pont a peruiaknak. Jegyezzük meg Rodrigo Munoz cserekapus nevét, szegény nagyon benézte azt a labdát...

( törölt videó)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mkmax 2009.04.22. 16:30:56

Madridistáknak és a többieknek:

Miért vagyok ennyire kiakadva Pepén?

Nos, azért, mert én szeretem a futballt, ez a kedvenc sportágam. És állítom, hogy a futball ellenségei azok a...

1. Játékosok, akik a pályán nem fociznak, hanem például verekednek, vagy szövegelnek.

2. Játékvezetők, akik szándékosan vagy véletlenül tévednek kritikus helyzetekben, amivel aláássák a foci becsületét, a szabályok betartásának és betartatásának eszméjét.

3. Szurkolók, akik nem a csapatukat biztatják, hanem az ellenfelet, a bírót, vagy akár a saját klubjuk játékosait szidják, törnek, zúznak, gyújtogatnak, dobálóznak, be merik tenni a játéktérre a lábukat (!), verekednek.

(Hozzáteszem 4. pontnak, így zárójelbe: újságírók, akik még csak nem is törekednek arra, hogy objektíven írjanak, beszéljenek fociról. Például ezért nem fogok soha az életben az NS-be írni.)

A fentiek a futball ellenségei, tehát az enyémek is.
süti beállítások módosítása