Még jó, hogy tegnap megemlítettem a mesterhármasokat, Estoyanoff és Abreu után Luis Suárez is véghez vitte a bravúrt most hétvégén: az Ajax 7-0-ra verte a Willem II-t hazai pályán, ebből szerzett hármat ő egymaga, és még egy gólpasszt is adott Darío Cvitanich-nak, megjegyzem, mindezt csapatkapitányként. A néni az összefoglaló végén nagyon ott van...

(törölt videó)

Talán mégis megmenekül az AS Nancy a kieséstől és Pablo Correa a kirúgástól, a csapatot ráadásul Macaluso csukafejese mentette meg egy újabb hazai döntetlentől a 12. helyen álló Valenciennes FC ellen. A csapat ezzel feljött a 15. helyre a táblázaton, megnyugodni még nem lehet, de kezdetnek bíztató.

(törölt videó)
 

Gonzalo Castrónak megint elég volt pár perc a gólhoz, most a változatosság kedvéért a 89. percben állt be a Mallorcába, hogy bebiztosítsa az UD Almería ellen győzelmet.

(törölt videó)

Még nagyobb bravúrt hajtott végre Cavani, aki Milánóban harcolt ki döntetlent a Palermóval az Inter ellen, 0-2 után éppen ő szerezte a szépítő gólt, majd három percre rá kialakult a 2-2-es végeredmény. Nem gyenge!

(törölt videó)

Kevésbé vidám dolog, de Jorge Martínez is fejelt egyet szögletből idegenben a Torinónak – kár, hogy a hazaiak végül mégis nyertek 2-1-re.

(törölt videó)

A Leccével Giacomazzi még rosszabbul járt, egyrészt kikapott otthon a csapat 3-1-re, másrészt a 72. percben a védekező középpályások gyöngye megkapta a második sárga lapot is. Muslera viszont jól jött ki a római derbiből, kapott ugyan két gólt, de a Lazio mégis nyert, 4-2 lett a vége.

Nemcsak Giacomazzi kapta meg a pirosat a hétvégén, hanem Diego Lugano is: a Galatasaray–Fenerbahce meccsen világosan látszott, hogy ezek az őrült törökök nem focizni akartak a pályán, hanem lehetőleg minél jobban szétrúgni egymást. A 97. percben Emre Asik ugrott neki Luganónak, aki még szép, hogy nem hagyta magát, végül ők ketten, és még Arda Turan és Semih Sentürk állt ki.

(törölt videó)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saiid · http://turkfutbol.blog.hu/ 2009.04.13. 18:35:53

Hello!

Előre mondom, Fener szurkoló vagyok.
Luganonak azért esett neki Emre A. mert az urugayi lefjelte Roberto Carlos szabadrúgása közben. Amit belinkeltél videót, nincs rajat, ezen viszont egyértelmű (sajnos):
www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=55139

Ezen a meccsen valóban őrültek voltak...
süti beállítások módosítása