Elcsépelem szépen lassan a fenti kifejezést, de ha így van, akkor nem írhatok mást. Fantasztikus hétvégén vagyunk túl 11 góllal és egy Serie A-s bemutatkozással: Abel Hernández debütált az US Palermóban, ezúton is köszönöm DZ főszerknek az információt, bebizonyította gyorsan, hogy mégsem olyan nehézkes közöttünk a kommunikáció, ahogy az előző bejegyzésben megjegyeztem.

Hernández amúgy a két gólt szerzett Cavani helyére állt be a 85. percben, egyaránt nagy taps köszöntötte Szicíliában a levonulót és a pályára lépő honfitársat.

(törölt videó)

Duplázott Luis Suárez is az Ajaxban, így már 15 gólos a szezonban, ráadásul visszatért végre a csapatba a jobbhátvéd Bruno Silva, 90 perc alatt jól védekezett és begyűjtött egy sárgát jó uruguayi módjára.

(törölt videó)

El Loco viszont mesterhármast vágott! Az istennek se’ találok róla videót, addig képgalériát tudok mutatni a meccsről, katt a képre a többihez, forrásom a diariovasco.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legalább ilyen fontos volt Rubén Olivera győztes gólja is Szardínián a Cagliari ellen, csereként beállva fejelte, volt szerencsém az egyik sporttévén élőben figyelni a nagy eseményt.

(törölt videó)

Viszont ami nekem személy szerint még egy olasz első osztályú győztes gólnál is fontosabb, hogy Recoba is betalált a Levadiakosz otthonában, megszerezve a vezetést a Panioniosznak, a vége 1-1 lett.

(törölt videó)

És akkor itt van még Forlán idénybeli 20. gólja az ellen a Villarreal CF ellen, amelyben Godín hiányában az alapvetően középpályás Eguren húzódott hátra a védelem közepére. A jó Diego a 3. percben emellett egy büntetőt is kihagyott.
 

 

Erre az egészre jön még rá Canobbio győztes találata a Getafe ellen, csereként beállva passzolta be a kapuba a mérkőzés egyetlen gólját.

(törölt videó)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Calogero 2010.12.08. 10:00:20

Látom végre lehet kommentelni, szóval gyorsan ki is használom az alkalmat. Jó a blog nagyon, további kitartást és sok sikert, azért én maradok az olasz focinál! :-) üdv
süti beállítások módosítása