Írta: bmiky. Fotó: Manases Sándor (sportoldal.ro).

A három uruguay-i légiósból csak egy lépett pályára a román bajnokság tavaszi idényének nyitófordulójában, a Kolozsvári CFR színeiben. A címvédő az utolsó előtti CS Otopenit látta vendégül 7000 néző előtt, és gyenge meccsen győzött 1-0-ra.

A télen érkezett balhátvéd, Agustín Viana egyelőre nem élvezi a csapat cseh trénereinek, ifj. Dusan Uhrinnak és Ales Jindrának a kegyeit, ugyanis még a meccsre nevezett 18-as keretbe se fért be. Dário Flores legalább a cserepadig eljutott, de a felkészülési időszakban többnyire kezdő középső védő helyén ezúttal a posztot tétmeccseken két éve birtokló brazil Galiassi játszott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Álvaro Pereira viszont ismét kezdő volt, ám a szokottnál visszafogottabban játszott. Ismét bal oldali középpályásként kapott lehetőséget, ám beadásai és lövései is pontatlanok voltak, s az összjátékból se tudta igazán kivenni a részét, mert a CFR a szokottnál kevesebbet birtokolta a labdát. Pereirát a 75. percben, még 0-0-ás állásnál lecserélték, és éppen a helyére beálló argentin csatár, Diego Ruiz fejelte az erdélyi gárda győztes gólját a 88. percben.

(törölt videó)

(bmiky azt írja, nem a közönségnek, hanem a partjelzőnek mutatta be Ruiz kétszer is a nemzetközi jelet a gólja után, a video végén jól kivehető az akció...)

A kolozsváriak 32 ponttal a negyedik helyen állnak, vezet a 38 pontos Dinamo Bukarest.

Még több kitűnő kép a mérkőzésről - jó fej képaláírásokkal - itt látható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása