Az egy dolog, hogy a dél-amerikai BL-ben három uruguayi csapat is indul – a legerősebb a Penarol, de a Nacional és a Defensor Sporting is izmos –, de ezen felül még ha jól számoltam, tíz résztvevő csapatban szerepel legalább egy uruguayi légiós, lesz tehát kinek drukkolni a 2009-es Libertadores-kupában. Ezen felül megjegyzendő, hogy az Universidad de Chile edzője az Európában is edzősködött Sergio Markarián. Ajánlom tanulmányozásra a CONMEBOL teljes nevezési listáját, érdemes átfutni.

Amit pedig megnézünk, az a Nacional és a Defensor Sporting tegnap esti győzelme, az előbbivel kezdem, mert csodálatosak a gólok – a mérkőzés jegyzőkönyve itt olvasható, annyit tennék hozzá, hogy a győztes gólt a csereként beállt, 19 éves utánpótlás-válogatott Nicolás Lodeiro fejelte, érdemes lesz rá figyelni a későbbiekben!

(törölt videó)
 

Persze a Defensor győzelmét sem szabad lebecsülni a kolumbiai América Cali ellen, a meccs egyetlen gólját szerzett veterán középpályás, Pablo Gaglialone ráadásul 2006-ban légióskodott is Kolumbiában, az Once Caldasban.

(törölt videó)

A kommentátor nyitószövege nagyon tetszik: Senoras y senores, el futbol!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása