Ma éjjel Chile ellen folytatja szereplését a Celeste a Copán, Tabárez kapitány pedig két helyen is változtat a Peru elleni kezdőcsapathoz képest. Mauricio Victorinót az ifjú Sebastián Coates váltja a védelemben, míg a középpályán Nicolás Lodeiro helyére Álvaro Pereira kerül be.

A csapat tehát így néz ki: Muslera - M. Pereira, Diego Lugano, Coates, M. Cáceres - Arévalo Ríos, Diego Pérez, Á. Pereira - Cavani, Forlán, Luis Suárez.

Ennél azonban sokkal érdekesebb és fontosabb a hír, hogy Álvaro Recoba mégsem vonul vissza, hanem visszatér a Nacionalba, ahonnan annak idején az Inter 1997-ben leigazolta. Ráadásul El Chino kifejezetten nagy ambícióval vág neki az új idénynek, azt nyilatkozta, bajnoki címhez szeretné segíteni a csapatot - ez ám a boldogság!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AkovácsApéter 2011.07.09. 15:21:57

Nyerni kell!

Ezen kívül még egy óriási hír, az U17 3-0-ra lelépte a VB-elődöntőben Brazíliát, így döntőt játszik a házigazda Mexikó ellen, jeee!

mkmax 2011.07.09. 15:25:36

Hát, sajna ez se jött össze. Így viszont meg kell szórni a Mexikó tarcsit a továbbjutáshoz.

El Locót és Cebollát a kezdőbe!

pontien 2011.07.10. 15:05:16

Kár, hogy a szutyok a SportTv adja a Copa America-t. A Diginél már megszoktuk a HD minőséget, nem ezt a kőkorszakit.
süti beállítások módosítása