Összefoglalom az elmúlt napok eseményeit, egyéb elfoglaltságok miatt nem volt kapacitásom „időben” foglalkozni mindennel, jöjjön az eheti urufoci-adag egyben!

A Libertadores-kupában a két montevideói csapat közül az eddig jól szereplő Peñarolt súlyosan elcsépelték Quitóban (0-5), míg a Nacional két vereség után váratlanul nyert idegenben az Argentinos Juniors ellenében.


 

Az ázsiai Bajnokok Ligájában a Hangzou Greentown, soraiban Sebastián Vázquezzel és Matías Masieróval 3-0-ra kikapott Szöulban, Masiero ráadásul az 51. percben, még 1-0-nál kénytelen volt cserét kérni.

Az Európa Ligában a visszavágókon az történt, amire számítani lehetett, az Ajax a papírformának megfelelően kiesett a Szpartak Moszkva ellenében (0-4-es összesítéssel), a két portugál csapat pedig továbblépett a legjobb nyolc közé. A Benficának valamivel nehezebb dolga volt, hiszen Párizsban a helyi PSG azért megszorongatta Maxi Pereiráékat a visszavágón (a jobbhátvéd végigjátszotta a mérkőzést, a 78. percben kapott egy sárga lapot is), de a franciák kameruni-örmény „csodakapusa” segített az 1-1-es döntetlen összehozásában, összesítésben 3-2-vel ment tovább a lisszaboni csapat.

Az FC
Portónak az idegenbeli 1-0-s győzelem után könnyebb dolga volt a CSZKA Moszkva ellen, Hulk már az első percben megszerezte a vezetést a hazaiaknak, 2-1 a vége, összesítésben 3-1-gyel léptek tovább a Sárkányok – a mérkőzést Jorge Fucile végigjátszotta (egy sárga a 37. percben), Cristián Rodríguez a 87. percben állt be Hulk helyére. Érdemes meghallgatni, milyen kis elfogult az orosz kommentátor...



 

 

A legjobb négy közé jutásért az FC Porto a Szpartak Moszkvával, a Benfica a PSV Eindhovennel küzd meg, ideális esetben, mivel a két lisszaboni együttes külön ágon szerepel, a portugál házidöntő is összejöhet.

(törölt videó)

Ráadásnak pedig megmutatom a tegnap esti Galatasaray–Fenerbahce szuperrangadót, amelyet a vendégek Diego Luganóval a védelem közepén 1-0-ról fordítottak meg 2-1-re az utolsó negyedórában – a Kárpátok Maradonája közben azt se tudta a kispadon, hogy mit csináljon dühében... Szép győzelem, ráadásul a Fener ezzel a 3 ponttal átvette a vezetést a török bajnokságban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása