Folytatódik a tegnapi gólzápor, egy olasz után egzotikusabb tájakra kóborlunk, jön Mexikó, Argentína és Törökország.

Mutatom először Gastón Ramírez hatalmas dugóját a Bologna–Cagliari meccsről, fogunk még hallani erről a srácról, ügyes bal lába van!

(törölt videó)

Ramírez 90. percben lőtt gólja pontot ért a csapatának, Marcelo Zalayeta sajnos mindezt nem mondhatja el, ő csak szépített az eredményen a hosszabbítás negyedik percében, a Kayserispor ezzel együtt hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Manisasportól.

(törölt videó)

Szintén 2-1 lett a vége és szintén nem az uruguayi gólszerző együttesének javára a Banfield–Lanús argentin bajnoki mérkőzésen: Mário Regueirónak egy szabadrúgásból sült el a bal lába a meccs hosszabbításában.


 

A gólok sorát pedig zárjuk egy győztes mérkőzéssel, Mexikóban a Santos a Vicente Sánchezzel felálló Américát fogadta: a vendégcsapat előbb az uruguayi válogatott támadó bal oldali beadásából egyenlített, majd mexikói válogatott csatártársa, Ángel Reyna visszaadta a gólpasszt. 2-2 után a győztes találatot Reyna már egymaga hozta össze a 89. percben – szép akciók, 3-2-es siker, nagy teljesítmény!

(törölt videó) 

Holnap mutatom a táblázatot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása