Mint szinte mindig, ezen a hétvégén is volt minek örülni, mutatom sorban az eseményeket. Sebastián Fernádez végre kezdett és végig is játszott egy bajnokit, a világbajnokságot megjárt csatár pontot érő góllal hálálta meg a bizalmat a Villarreal CF elleni idegenbeli meccsen.


 

A Recreativo Huelva játékosa, Andrés Lamas csereként beállva pontot mentett idegenben az Albacete ellen, 1-1 lett a mérkőzés végeredménye, videóm egyelőre nincs róla.

A hétvégén – szerencsére – kiderült, hogy Edison Cavani is ember: kihagyott egy tizenegyest a Catania elleni mérkőzésen, de a csapata így is nyerni tudott 1-0-ra hazai pályán. Közben kicsit északabbra Bologna-Palermo uruguayi rangadót rendeztek, a hazaiaknál pályára lépett Diego Pérez, Giménez és a sérülése miatt arcmaszkban játszó Ramirez, a szicíliaiaknál pedig kezdett a csatár Abel Hernández. A győztes találatot az a Daniele „Cobra” Paponi szerezte, aki negyedórával a vége előtt állt be Ramirez helyére és már a múlt hétvégén is betalált idegenben a Sampdoriának, szintén csereként. Nagy kedvencem a srác, nézzük meg ezt a gólját, szép fejes volt!

(törölt videó)

Persze van aki még Paponinál is nagyobb kedvecem: Álvaro Recoba azután, hogy a tavaszi első fordulóban győztes gólt szerzett, most a másodikban is nyerő ember volt a Danubióban. 10 perccel a mérkőzés vége előtt a csapat hazai pályán 2-2-re állt a Miramar Misiones ellen, amikor jött El Chino és két góljával eldöntötte a meccset. Amint tudok, mutatok videót!

Addig viszont foglalkozzunk egy másik, egykori válogatott csatárral, Vicente Sánchez ugyanis két gólt is szerzett a múlt héten. Előbb a Libertadores-kupában a montevideói Nacional ellen érkezett jól egy keresztlabdára, majd a tegnapi bajnokin egy szép csukafejessel vette be a Monarcas Morelia hálóját  – itt mégis kikapott a csapata 2-1-re hazai pályán.

(törölt videó)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása