A Bajnokok Ligájában – nem tudom, mióta először – nem maradt uruguayi érdekeltségű csapat tavaszra, marad tehát az EL, ahol rögtön hat ilyen is akad. Az is teljesen biztos, hogy a következő körben is írhatok még a sorozatról, hiszen az Ajax idegenben már elintézte az Anderlechtet, a Sevilla FC és az FC Porto párharcából pedig bármelyik együttes jut tovább, lesz a soraiban uruguayi focista.

Sevilla FCFC Porto 1-2
Uruguayi rangadót rendeztek tehát Sevillában, a spanyoloknál Martin Cáceres, a portugáloknál Jorge Fucile is végigjátszotta a 90 percet, míg Álvaro Pereira és Cristián Rodríguez csereként állt be a vendégeknél a 86., illetve a 60. percben.

Benfica–VfB Stuttgart 2-1
Maxi Pereira végigjátszotta a mérkőzést, a 95. percben begyűjtött egy sárga lapot.

SSC Napoli–Villarreal CF 0-0
Edison Cavani erejéből most csak egy lesgólra futotta, de végigjátszotta a meccset, míg Walter Garganót a 78. percben váltotta az argentin José Sosa.

RSC Anderlecht–Ajax Amszterdam 0-3
Ez a meccs jelenleg inkább csak a statisztikai hűség okán került ide, Nicolás Lodeiro ugyanis egy percet sem játszott az egész sorozatban. A Liverpoolban, mivel ősszel pályára lépett a hollandok színeiben, Luis Suárez értelemszerűen nem játszhat tavasszal.

PAOK Szaloniki–CSZKA Moszkva 0-1
Pablo García végigjátszotta a meccset. Egy hatalmas védelmi hiba – azt hiszem Bruno Cirillo volt a vétkes – hozta össze az oroszok győztes találatát, persze hazai pályán gólokat kell rúgni, különben elúszik a továbbjutás, pontosan úgy, mint ebben az esetben.

A legjobb forgatókönyv szerint tehát az Európa Ligában a visszavágók után öt együttesünk lesz a legjobb 16 között, de legrosszabb esetben is legalább egy.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása