Ahogy reméltem, tegnap este a belügyisek bevették a cumicillint :DDD Hála és köszönet a Digisportnak, hogy élőben adta a Dinamo–PAOK-ot, remek kis meccs lett belőle, a jó teljesítményt nyújtott vendégjátékosokat felsorolni is nehéz: Pablo García mellett Vitolo, Pablo Contreras, Bruno Cirillo és a gólszerző Dimitrisz Szalpingidisz is nagyot alakított – szerencsére a védelem nem sokat bízott a csapatkapitány Kosztasz „Lyukaskezű” Halkiaszra (a kapus csúfnevét még Angliában érdemelte ki a Portsmouth FC szurkolóitól).


(törölt videó)

Szintént tegnap történt, hogy az SSC Napoli utolsó csoportmeccsén első győzelmére hajtott a Steaua Bukarest ellen hazai pályán, ám egészen a 93. percig gól nélküli döntetlenre állt a meccs... és ekkor jött „El Matador” Cavani. Ezzel a győzelemmel ha nehezen is, de meglett a csoportmásodik hely, a kommentátor öröme mindent megmagyaráz:

(törölt videó)

El ne felejtsem, Álvaro Pereira és Jorge Fucile végigjátszotta az FC Porto–CSZKA Szófiát, 3-1-re győztek a hazaiaknak, bebiztosítva ezzel a csoportelsőséget. Martín Cáceres csak csereként kapott fél órát a Sevilla FC-ben a Borussia Dortmund ellen, de ő is továbbjutásnak örülhetett a 2-2-re végződött mérkőzés után.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása