Remek bajnokikon vagyunk túl, annyi gólt kell megmutatnom, hogy szövegelésre nem is pazarolnám a helyet. Először jöjjön az egyetlen kupagól, Álvaro Pereira az FC Porto színeiben járult hozzá a Juventude Évora elleni 4-0-hoz:





Jóval értékesebb és valamivel szebb is Juan Albín találata, aki 0-0-nál csereként állt be a Villarreal CF ellen, játszott 10 percet, rúgott egy gólt és kapott két sárga lapot. (Honfitársa, Pablo Pintos végigülte a meccset a kispadon + adalék: még egy piros lap akadt a fordulóban, Ernesto Canobbiót Athénban az AEK ellen a 77. percben szórták ki, 0-1-nél, utána rúgtak még hármat a hazaiak...)

(törölt videó)

Győzelmet ugyan nem, de egy pontot ért Sergio Eguren fejese, a középpályás Levante kapuját vette be, miközben Gustavo Munúa és Christian Stuani az ellenfél kispadjáról figyelték az 1-1-es döntetlenre végződött mérkőzést.

(törölt videó)


Az utolsó spanyol gól Sebastián Fernández nevéhez fűződik, egészen a 65. percig vezetett ezzel Alicantéban a Málaga CF, aztán sajnos megtáltosodott a hazai Hércules...

(törölt videó)


Áttérve Olaszországra, igazi uru rangadó lett a Lecce–Chievo, mindkét kezdőcsapatban két uruguayi játékossal. Közülük Mariano Bogliacino tudott gólt szerezni, nagyon szép szabadrúgás volt, de végül a hazaiak örülhettek a 3-2-es győzelemnek – a kommentátor extra lelkes, érdemes hallgatni!

(törölt videó)


Végül mutatom Juan Suracco idegenbeli győztes találatát, a középpályás a Piacenza elleni meccset döntötte el ezzel a remek távoli lövéssel. A Livorno védősorában végigjátszotta a mérkőzést Leonardo Miglionico is.





Ide kívánkozik még, hogy az egyetlen, európai élvonalban edzősködő uruguayi tréner, Pablo Correa fontos meccsen győzött a Nancyval, Harmos Zoli be is válogatott onnan egy játékost a hét álomcsapatába.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása